Dragi părinți, elevi, cadre didactice

Pornind de la nevoia tot mai mare de consiliere psihopedagogică, mai ales în mediul rural, unde accesul la aceste servicii este limitat din cauza numărului mic de profesori consilieri școlari,  Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Timiș vă oferă posibilitatea de a beneficia de serviciile acestor specialiști prin serviciul de consiliere online. Acest serviciu a fost creat pentru elevii, părinții și cadrele didactice din mediul rural care nu au acces la un consilier școlar și respectă toate principiile profesionale, etice, de confidențialitate specifice activității de consiliere psihopedagogică.

Cum puteți accesa acest serviciu?

Consilierea online se realizează prin intermediul skype, messenger, deci este necesar să aveți cont skype sau messenger și acces la un computer sau un dispozitiv (telefon, tabletă etc.) care să aiba instalat skype-ul sau messenger-ul (cu cameră video) conectate la internet.

Dacă persoanele care solicită acest serviciu nu au 18 ani împliniți, atunci este nevoie de acordul scris al unui părinte sau al tutorelui legal instituit. Acordul îl puteți descărca de aici.

Orarul de consiliere psihopedagogică online se desfășoară în fiecare zi, de luni până joi, în intervalul 9.00 – 16.00, vineri, în intervalul 9 – 14.

Este necesar să vă faceți programare prin trimiterea unui mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în care, pe scurt, să ne oferiți:

  • datele de identificare (nume, prenume, unitate de învățământ, telefon și cont skype sau messenger);
  • descrierea problemei pentru care aveți nevoie de consiliere;
  • acordul pentru consiliere atașat (pentru cei care nu au 18 ani împliniți);
  • profesorul consilier cu care doriți să comunicați.

Noi vă vom răspunde prompt, comunicându-vă data și ora la care specialiștii noștri vă vor programa pentru consiliere.

Serviciul de consiliere online vă oferă garanţia confidenţialităţii, informațiile pe care le furnizați fiind vizibile și necesare doar pentru specialistul căruia i le adresați. Excepţie fac situațiile care nu intră în aria de competență a profesorilor consilieri.

Răspunderea pentru veridicitatea datelor şi informaţiilor pe care ni le furnizați vă aparţine în totalitate. De asemenea, CJRAE Timiș își arogă dreptul de a întrerupe furnizarea acestui serviciu persoanelor care au un limbaj agresiv sau nepoliticos.

Consilierea online oferită de CJRAE Timiș este gratuită.

Descarcă Acord consiliere online 2020 în format pdf

Servicii specializate

CJRAE Timiș răspunde nevoilor beneficiarilor cu o serie de servicii specializate: informare, consiliere, sprijin, orientare, terapii specifice