Serviciile C.J.R.A.E. Timis

Centrului Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Timis ofera servicii de consiliere pentru cariera, terapie a tulburarilor de limbaj, sprijin pentru copiii cu cerinte speciale, informare si consiliere pentru cadre didactice, copii, parinti.

Lista serviciilor CJRAE Timis

HomeStructuraFunctii

Functii

Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Timis indeplineste urmatoarele functii:

  •  de coordonare, realizare, monitorizare si evaluare a serviciilor educationale din judet/municipiu;
  • de monitorizare a evolutiilor beneficiarilor serviciilor educationale mentionate;
  • informarea si consilierea cadrelor didactice in spiritul schimbarii mentalitatii si al imbunatatirii activitatii didactico-educative;
  • de informare si documentare pentru toti membrii comunitatii (cadre didactice, parinti, copii, studenti, autoritati locale etc.);
  • de colaborare cu partenerii sociali din comunitate precum si cu organizatii si asociatii la nivel national si international.

 

Parteneri

Native RTL SupportCentrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Timis are onoarea de a-i avea ca parteneri pe urmatorii:

Continuare...

Profile ocupationale

Easy to startAici va puteti gasi o lista a profilelor ocupationale, grupate alfabetic, descrise fiecare  in cate o fisa.

Continuare...

Servicii

Docs / SupportResponsabilitatile Centrului Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Timis dezvolta urmatoarele servicii:

Continuare...

Free business joomla templates